Известие

Collapse
No announcement yet.

боксиорка-загрява

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• боксиорка-загрява

колеги колата е 145, 1.6 боксер.. проблема е че фане ли ме задръстване ми се извива свят.... докато се движа колата рядко излиза от 80 градуса, но спра ли в задръстване... става интересно... 110 и нагоре... перки не чувам да се включват.. проверих сите бушони изгорял няма. погледнах отгоре на радятора има 1 джаджа дето е за скоростите на перките, та в нея влизат 2 клемички, но при мен са извадени и дадени на късо 1 за друга.. Та общо взето нямам охлаждане .. перките работят иначе , защото като включа климатика се включват и те... някакви идей ??? чудя се да нее от тоя датчик отдолу на радятора...

Баш от него е.
    А това дето е дадено на късо е за да тръгват директно на втора степен.
    Alfa Romeo 155 Super
    2.0 16V TS

Comment

Ако не е от него-водна помпа
      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Ако не е от всичко казано до тук ще е от радиатора...моя на фиата беше 2/3 затапен с ръжда
        При мен проблема се реши с почти 400лв. като започнах да сменям едно по едно докато не смених всичко по охладителната системаПовярвайте даже радиаторчето за парното се обзалагам, че е затапено на всяка 10+ годишна кола ако не е сменяно...
        ...очаквам термостата да се спомене многократно и за това ще кажа че само той не винаги решава проблема с прегряване и незагряване напълно
        1991 ALFA 33 S 16V QV Permanent 4
        и делта

Comment

На тея боксери,болна тема им е водната помпа,просто е с пластмасова турбина,и се пука след време от старост
          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от mitaka_cs Покажи съобщение
            Ако не е от всичко казано до тук ще е от радиатора...моя на фиата беше 2/3 затапен с ръжда
            При мен проблема се реши с почти 400лв. като започнах да сменям едно по едно докато не смених всичко по охладителната системаПовярвайте даже радиаторчето за парното се обзалагам, че е затапено на всяка 10+ годишна кола ако не е сменяно...
            ...очаквам термостата да се спомене многократно и за това ще кажа че само той не винаги решава проблема с прегряване и незагряване напълно

Нямаш си на идея колко трудно се сменя радиаторчето на повечето коли,и аз се обзалагам че на 90% не е сменяно

Alfa33 1.3 90г.Alfa33 1.5 93г.Alfa33 1.4 94г.Alfa146 1.4TS 97г.Alfa146 1.8TS 99г.Sprint 1.5 78г.Аlfa33 1.7 4x4 91г Sprint 1.7 16V 83г.Alfa145 1.3 96г.Alfa156 2.0 99г.147 1.6 03г.145 2.0 Alfa159 1,9 JTD Ti

Comment

свалях цялото табло за да стигна до въпросното радяторче..... умрех от студ зимата.. ту се пускаше то нещеше... наи-накрая се указа че не е имало нужда да го свалям а е требвало само да смена клемите дето го захранват ама.....

Comment

ако ни се занимава да го правиш сичко това ,иди при някой майстор елктриджия и му кажи да ти направи перката да си я пускаш сам от копченци като ти позогрии колата ,не е елегантно ,но е практично и евтино решение

Comment

Working...
                X